OM OSS

VÅR POLICY

Värdeord som hållbarhet, omtanke, modernt och nytänkande präglar både salongens produktutbud, interiör och arbetssätt. Därför ska vi:

 

  • fortlöpande utbilda alla anställda inom det senaste i frisörbranschen och tillämpa nya, innovativa arbetsmetoder
  • ständigt förbättra miljösituationen på ett affärsmässigt och ekonomiskt försvarbart sätt genom återvinning, val av arbetsmaterial/produkter och ansvarsfull förbrukning.
  • sträva efter att uppfattas som ansvarsfulla och framåtsträvande i vårt miljöarbete
  • endast ingå samarbeten där vi verkar för en positiv utveckling i vår näringslivsmiljö och natur

OM POMPADOUR

Med omtanke om både människa och natur är Pompadour en salong för dig som vill känna dig ompysslad och trygg i ditt val av produkter. Ditt hår ska spegla din personlighet och passa din livssituation och våra lyhörda frisörer ger dig de bästa tipsen för att du ska älska ditt hår.

 

Vi värnar om en hållbar miljö och hårvård som verkligen levererar vad den lovar. Vi arbetar aktivt för att stödja bra saker i vår omgivning och ge tillbaka till samhället.

 

Att som konsument värna om vår miljö och natur genom att välja rätt produkter blir allt viktigare. Pompadour samarbetar endast med företag och varumärken som delar den omtanken och tar ett tydligt miljö- och kvalitetsansvar.

DAVINES HÅRVÅRD

I enlighet med Pompadours policy har vi valt att jobba med Davines - en italiensk hårvårdsserie som ger oss möjlighet att leverera hållbar skönhet till både oss själva och naturen. Produkterna vi säljer tillverkas med 100% ren energi från sol, vind, vatten och jord. För mer information kika gärna in på www.davines.se

 

Tillsammans gör vi världen lite vackrare och mer hållbar.

Mailadress: info@pompadour.se

Instagram: @Salongpompadour

Tel: 021-448 45 50

Adress: Vasagatan 32, 722 15 Västerås

Copyright @ 2016 Pompadour